Kursy w Lublinie i lubelskim

Nazwa kursu / Obszar szkolenia / Czas trwania / cena / egzamin / EFS / Firma lub instytucja / Kontakt
Szkolenie pn. "Zielony Marketing w Social Mediach: Skuteczna promocja hoteli i restauracji z uwzględnieniem trendów eko"
usługi gastronomiczne

GastroInvest Group Łukasz Maziarski
Miejsce: Lublin
Czas trwania: 18 h
Cena: 3 550,00 PLN brutto
Termin: 15.12.2025 do 16.12.2025

Organizator:
GastroInvest Group Łukasz Maziarski
ul. Załęska 22a/8
35-322 Rzeszów
tel. 533 039 598
http://www.gastroinvestgroup.com/
biuro@gastroinvestgroup.com
Przygotowanie deserów restauracyjnych
usługi gastronomiczne

BSMA Edukacja Sp. z o.o.
Miejsce: Orla
Czas trwania: 44 h
Cena: 6 600,00 PLN brutto
Termin: 17.12.2025 do 29.12.2025

Organizator:
BSMA Edukacja Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ul. Dojnowska 60A/3
15-557 Białystok
tel. 694 316 886

bsmaedukacja@gmail.com
"Przygotowanie deserów restauracyjnych" - kurs kończący się egzaminem.
usługi gastronomiczne

WP Projekt Radosław Kuczuk
Miejsce: Raczki
Czas trwania: 44 h
Cena: 6 600,00 PLN brutto
Termin: 18.12.2025 do 31.12.2025

Organizator:
WP Projekt Radosław Kuczuk
ul. Jurowiecka 56
15-101 Białystok
tel. 888 388 083

wp.projekt.bialystok@gmail.com
Przygotowanie deserów restauracyjnych
usługi gastronomiczne

BSMA Edukacja Sp. z o.o.
Miejsce: Grabówka
Czas trwania: 44 h
Cena: 6 600,00 PLN brutto
Termin: 20.12.2025 do 30.12.2025

Organizator:
BSMA Edukacja Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ul. Dojnowska 60A/3
15-557 Białystok
tel. 694 316 886

bsmaedukacja@gmail.com
Kurs Baristy
usługi gastronomiczne

Krajowe Centrum Edukacyjne Sp. z o.o.
Kurs online
Czas trwania: 11 h
Cena: 999,00 PLN brutto
Termin: 01.01.2026 do 04.11.2026

Organizator:
KRAJOWE CENTRUM EDUKACYJNE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Jeżycka 48/92
60-865 Poznań
tel. 667 588 997
https://kursyszkolenia.online/
biuro@kursyszkolenia.online
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Jarosław
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 03.01.2026 do 11.01.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Moczary
Czas trwania: 36 h
Cena: 5 400,00 PLN brutto
Termin: 05.01.2026 do 09.01.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Kucharz z egzaminem czeladniczym
usługi gastronomiczne

Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny
Miejsce: Pułanki
Czas trwania: 40 h
Cena: 5 600,00 PLN brutto
Termin: 05.01.2026 do 15.01.2026

Organizator:
Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny
ul. Emilii Plater 2
20-814 Lublin
tel. 500 386 207
http://www.lubir.pl/
biuro@lubir.pl
Monoporcje i podstawy pracy z czekoladą - szkolenie cukiernicze.
usługi gastronomiczne

Andrzej Hajbos Strefa Smaku
Miejsce: Parczew
Czas trwania: 16 h
Cena: 2 000,00 PLN brutto
Termin: 05.01.2026 do 06.01.2026

Organizator:
Andrzej Hajbos Strefa Smaku
ul. Klonowa 43/-
21-200 Parczew
tel. 782 975 888

andrzej.hajbos@gmail.com
Zielone Kompetencje w Nowoczesnej Kuchni - Kucharz z egzaminem czeladniczym
usługi gastronomiczne

Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski
Miejsce: Nowosielce
Czas trwania: 40 h
Cena: 5 600,00 PLN brutto
Termin: 05.01.2026 do 12.01.2026

Organizator:
Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski
ul. Cicha 49
44-323 Gogołowa
tel. 606 026 249

artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com
Kucharz z przygotowaniem do egzaminu czeladniczego
usługi gastronomiczne

Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny
Miejsce: Rogów
Czas trwania: 40 h
Cena: 4 000,00 PLN brutto
Termin: 07.01.2026 do 18.01.2026

Organizator:
Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny
ul. Emilii Plater 2
20-814 Lublin
tel. 500 386 207
http://www.lubir.pl/
biuro@lubir.pl
Szkolenie piekarnicze -"PIECZYWO"
usługi gastronomiczne

Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna
Miejsce: Lublin
Czas trwania: 22 h
Cena: 3 075,00 PLN brutto
Termin: 08.01.2026 do 09.01.2026

Organizator:
Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna
ul. Dragonów 3/68
20-554 Lublin
tel. 690 213 307
http://www.kucia.com.pl/
studio@kucia.com.pl
Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Domaradz
Czas trwania: 36 h
Cena: 5 400,00 PLN brutto
Termin: 10.01.2026 do 08.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Przygotowanie deserów restauracyjnych - Deserant - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Cygany
Czas trwania: 48 h
Cena: 7 200,00 PLN brutto
Termin: 10.01.2026 do 18.01.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Nowoczesne pączki i donuty – od ciasta po dekorację -szkolenie cukiernicze.
usługi gastronomiczne

Ashanti Atelier Sp. z o.o.
Miejsce: Łódź-Śródmieście
Czas trwania: 20 h
Cena: 2 706,00 PLN brutto
Termin: 12.01.2026 do 13.01.2026

Organizator:
"ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Henryka Sienkiewicza 82/84
90-318 Łódź
tel. 42 942 09 88
https://www.ashanti.pl/
biuro@ashanti.pl
Przygotowanie deserów restauracyjnych – kurs z egzaminem
usługi gastronomiczne

Biuro Doradczo-Szkoleniowe APLIKON Marcin Drewnowski
Miejsce: Brzeźno
Czas trwania: 44 h
Cena: 6 600,00 PLN brutto
Termin: 12.01.2026 do 30.04.2026

Organizator:
Biuro Doradczo-Szkoleniowe APLIKON Marcin Drewnowski
ul. Rynek Piłsudskiego 57
18-200 Wysokie Mazowieckie
tel. 502 729 541
http://www.aplikon.com/
marcin.drewnowski@wp.pl
Szkolenie Szef Kuchni - pełen pakiet kompetencji
usługi gastronomiczne

Chefsapiens Rafał Grzegorzek
Kurs online
Czas trwania: 135 h
Cena: 11 200,00 PLN brutto
Termin: 12.01.2026 do 25.05.2026

Organizator:
CHEFSAPIENS RAFAŁ GRZEGORZEK
ul. Boczna 5/7
58-310 Szczawno-Zdrój
tel. 505 377 547
http://www.chefsapiens.pl/
chefsapiens@gmail.com
Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji/
usługi gastronomiczne

Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o.
Kurs online
Czas trwania: 40 h
Cena: 6 000,00 PLN brutto
Termin: 14.01.2026 do 13.02.2026

Organizator:
OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62
20-013 Lublin
tel. 516 025 763
http://www.kursor.edu.pl/
szkolenia.lublin@kursor.edu.pl
Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Wesoła
Czas trwania: 36 h
Cena: 5 400,00 PLN brutto
Termin: 16.01.2026 do 24.01.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Nowe trendy w sztuce kulinarnej i organizacja eventów
usługi gastronomiczne

Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o.
Miejsce: Zamość
Czas trwania: 16 h
Cena: 2 560,00 PLN brutto
Termin: 16.01.2026 do 30.01.2026

Organizator:
OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62
20-013 Lublin
tel. 516 025 763
http://www.kursor.edu.pl/
szkolenia.lublin@kursor.edu.pl
Szkolenie cukiernicze - WEGAŃSKIE CUKIERNICTWO WYPIEKOWE
usługi gastronomiczne

Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna
Miejsce: Lublin
Czas trwania: 12 h
Cena: 1 375,00 PLN brutto
Termin: 16.01.2026 do 16.01.2026

Organizator:
Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna
ul. Dragonów 3/68
20-554 Lublin
tel. 690 213 307
http://www.kucia.com.pl/
studio@kucia.com.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Mikulice
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 17.01.2026 do 25.01.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
Zielone Kompetencje w nowoczesnej Kuchni - Kucharz z egzaminem Czeladniczym
usługi gastronomiczne

Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski
Miejsce: Lipowica
Czas trwania: 40 h
Cena: 5 600,00 PLN brutto
Termin: 17.01.2026 do 28.01.2026

Organizator:
Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski
ul. Cicha 49
44-323 Gogołowa
tel. 606 026 249

artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com
Zielone Kompetencje w Nowoczesnym Cukiernictwie - Cukiernik z egzaminem Czeladniczym
usługi gastronomiczne

Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski
Miejsce: Lipowica
Czas trwania: 40 h
Cena: 5 600,00 PLN brutto
Termin: 17.01.2026 do 30.01.2026

Organizator:
Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski
ul. Cicha 49
44-323 Gogołowa
tel. 606 026 249

artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com
Szkolenie cukiernicze - SERNIKI NOWOCZESNE
usługi gastronomiczne

Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna
Miejsce: Lublin
Czas trwania: 22 h
Cena: 2 600,00 PLN brutto
Termin: 19.01.2026 do 20.01.2026

Organizator:
Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna
ul. Dragonów 3/68
20-554 Lublin
tel. 690 213 307
http://www.kucia.com.pl/
studio@kucia.com.pl
PROFESJONALNY KURS PIZZAIOLO - WŁOSKI KURS PIZZY
usługi gastronomiczne

Ashanti Atelier Sp. z o.o.
Miejsce: Łódź-Śródmieście
Czas trwania: 20 h
Cena: 2 706,00 PLN brutto
Termin: 21.01.2026 do 22.01.2026

Organizator:
"ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Henryka Sienkiewicza 82/84
90-318 Łódź
tel. 42 942 09 88
https://www.ashanti.pl/
biuro@ashanti.pl
Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji
usługi gastronomiczne

Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o.
Kurs online
Czas trwania: 40 h
Cena: 3 600,00 PLN brutto
Termin: 23.01.2026 do 16.02.2026

Organizator:
OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62
20-013 Lublin
tel. 516 025 763
http://www.kursor.edu.pl/
szkolenia.lublin@kursor.edu.pl
KUCHNIA MOLEKULARNA - nowoczesne techniki i innowacje w gastronomii
usługi gastronomiczne

Ashanti Atelier Sp. z o.o.
Miejsce: Łódź-Śródmieście
Czas trwania: 10 h
Cena: 1 230,00 PLN brutto
Termin: 23.01.2026 do 23.01.2026

Organizator:
"ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Henryka Sienkiewicza 82/84
90-318 Łódź
tel. 42 942 09 88
https://www.ashanti.pl/
biuro@ashanti.pl
KURS TEA SOMMELIER. Kurs specjalistyczny poświęcony kulturze herbaty, technikom parzenia, degustacji i foodpairingu.
usługi gastronomiczne

Ashanti Atelier Sp. z o.o.
Miejsce: Łódź-Śródmieście
Czas trwania: 7 h
Cena: 1 353,00 PLN brutto
Termin: 23.01.2026 do 23.01.2026

Organizator:
"ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Henryka Sienkiewicza 82/84
90-318 Łódź
tel. 42 942 09 88
https://www.ashanti.pl/
biuro@ashanti.pl
Szkolenie cukiernicze - słodki stół & tort lambeth cake
usługi gastronomiczne

Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna
Miejsce: Lublin
Czas trwania: 24 h
Cena: 3 000,00 PLN brutto
Termin: 23.01.2026 do 21.03.2026

Organizator:
Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna
ul. Dragonów 3/68
20-554 Lublin
tel. 690 213 307
http://www.kucia.com.pl/
studio@kucia.com.pl
Szkolenie cukiernicze DESERY NA SŁODKI STÓŁ - Candy Bar
usługi gastronomiczne

Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna
Miejsce: Lublin
Czas trwania: 12 h
Cena: 1 500,00 PLN brutto
Termin: 23.01.2026 do 23.01.2026

Organizator:
Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna
ul. Dragonów 3/68
20-554 Lublin
tel. 690 213 307
http://www.kucia.com.pl/
studio@kucia.com.pl
Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Jarosław
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 24.01.2026 do 01.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Szkolenie cukiernicze - CUKIERNICTWO WYPIEKOWE
usługi gastronomiczne

Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna
Miejsce: Lublin
Czas trwania: 12 h
Cena: 1 599,00 PLN brutto
Termin: 24.01.2026 do 24.01.2026

Organizator:
Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna
ul. Dragonów 3/68
20-554 Lublin
tel. 690 213 307
http://www.kucia.com.pl/
studio@kucia.com.pl
Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Jarosław
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 26.01.2026 do 30.01.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Szkolenie piekarnicze - PĄCZKI & CIASTA DROŻDŻOWE
usługi gastronomiczne

Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna
Miejsce: Lublin
Czas trwania: 22 h
Cena: 2 500,00 PLN brutto
Termin: 26.01.2026 do 27.01.2026

Organizator:
Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna
ul. Dragonów 3/68
20-554 Lublin
tel. 690 213 307
http://www.kucia.com.pl/
studio@kucia.com.pl
Szef Kuchni: Ryby i Owoce Morza – techniki obróbki, filetowania i kreacji dań.
usługi gastronomiczne

Ashanti Atelier Sp. z o.o.
Miejsce: Łódź-Śródmieście
Czas trwania: 20 h
Cena: 2 706,00 PLN brutto
Termin: 28.01.2026 do 29.01.2026

Organizator:
"ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Henryka Sienkiewicza 82/84
90-318 Łódź
tel. 42 942 09 88
https://www.ashanti.pl/
biuro@ashanti.pl
Serwis napojów mieszanych i alkoholi - szkolenie z egzaminem
usługi gastronomiczne

Edu Service Zdzisław Sikora
Miejsce: Pstrągówka
Czas trwania: 40 h
Cena: 5 800,00 PLN brutto
Termin: 30.01.2026 do 15.02.2026

Organizator:
Edu Service Zdzisław Sikora
ul. Stanisława Wyspiańskiego 2/9
35-111 Rzeszów
tel. 500 403 218
http://edu-service.pl/
biuro@edu-service.pl
Kucharz z egzaminem czeladniczym (512001)
usługi gastronomiczne

Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny
Miejsce: Wróblowa
Czas trwania: 40 h
Cena: 6 000,00 PLN brutto
Termin: 02.02.2026 do 12.02.2026

Organizator:
Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny
ul. Emilii Plater 2
20-814 Lublin
tel. 500 386 207
http://www.lubir.pl/
biuro@lubir.pl
Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji/
usługi gastronomiczne

Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o.
Kurs online
Czas trwania: 40 h
Cena: 6 000,00 PLN brutto
Termin: 03.02.2026 do 26.02.2026

Organizator:
OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62
20-013 Lublin
tel. 516 025 763
http://www.kursor.edu.pl/
szkolenia.lublin@kursor.edu.pl
Kucharz / Szef kuchni - szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Mokrzec
Czas trwania: 48 h
Cena: 7 200,00 PLN brutto
Termin: 07.02.2026 do 16.02.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
Przygotowanie deserów restauracyjnych - Deserant - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Białka
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Grodzisko
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Kamień
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Haczów
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Manasterz
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Manasterz
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Budzyń
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Budzyń
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Jarosław
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Jarosław
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
TORTY I MONOPORCJE W STYLU GLAMOUR - szkolenie cukiernicze
usługi gastronomiczne

Ashanti Atelier Sp. z o.o.
Miejsce: Łódź-Śródmieście
Czas trwania: 20 h
Cena: 2 460,00 PLN brutto
Termin: 09.02.2026 do 10.02.2026

Organizator:
"ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Henryka Sienkiewicza 82/84
90-318 Łódź
tel. 42 942 09 88
https://www.ashanti.pl/
biuro@ashanti.pl
Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji
usługi gastronomiczne

Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o.
Kurs online
Czas trwania: 40 h
Cena: 3 600,00 PLN brutto
Termin: 10.02.2026 do 06.03.2026

Organizator:
OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62
20-013 Lublin
tel. 516 025 763
http://www.kursor.edu.pl/
szkolenia.lublin@kursor.edu.pl
Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Jarosław
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 13.02.2026 do 07.03.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Zarszyn
Czas trwania: 36 h
Cena: 5 400,00 PLN brutto
Termin: 16.02.2026 do 20.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Szkolenie cukiernicze - JEDNOPIĘTROWY TORT Z FIGURKĄ OD PODSTAW
usługi gastronomiczne

Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna
Miejsce: Lublin
Czas trwania: 12 h
Cena: 1 722,00 PLN brutto
Termin: 16.02.2026 do 16.02.2026

Organizator:
Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna
ul. Dragonów 3/68
20-554 Lublin
tel. 690 213 307
http://www.kucia.com.pl/
studio@kucia.com.pl
Szkolenie cukiernicze - torty jednopiętrowe od podstaw - lambeth cake oraz tort z figurką
usługi gastronomiczne

Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna
Miejsce: Lublin
Czas trwania: 24 h
Cena: 3 000,00 PLN brutto
Termin: 16.02.2026 do 21.03.2026

Organizator:
Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna
ul. Dragonów 3/68
20-554 Lublin
tel. 690 213 307
http://www.kucia.com.pl/
studio@kucia.com.pl
Przygotowanie deserów restauracyjnych
usługi gastronomiczne

Bukal Corporate Training and Translations Szymon Bukal
Miejsce: Kosina
Czas trwania: 38 h
Cena: 5 600,00 PLN brutto
Termin: 17.02.2026 do 31.03.2026

Organizator:
Bukal Corporate Training and Translations Szymon Bukal
ul. Karola Goduli 36
41-712 Ruda Śląska
tel. 792 622 844
http://www.bukal.pl/
biurobukal@gmail.com
Kurs Barman z egzaminem nadającym kwalifikację "Serwis napojów mieszanych i alkoholi (Barman - blender)"
usługi gastronomiczne

Best Lingua Monika Mazur
Miejsce: Nowy Kamień
Czas trwania: 38 h
Cena: 5 600,00 PLN brutto
Termin: 19.02.2026 do 22.02.2026

Organizator:
Best Lingua Monika Mazur
ul. Reformacka 6
35-026 Rzeszów
tel. 515 130 122, 17 852 52 55
http://www.britishschool.pl/rzeszow
rzeszow@britishschool.pl
Szkolenie cukiernicze - TORT DWUPIĘTROWY OD PODSTAW - drip cake
usługi gastronomiczne

Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna
Miejsce: Lublin
Czas trwania: 12 h
Cena: 1 500,00 PLN brutto
Termin: 21.02.2026 do 21.02.2026

Organizator:
Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna
ul. Dragonów 3/68
20-554 Lublin
tel. 690 213 307
http://www.kucia.com.pl/
studio@kucia.com.pl
JEDNODNIOWE szkolenie cukiernicze - czekolada & praliny
usługi gastronomiczne

Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna
Miejsce: Lublin
Czas trwania: 12 h
Cena: 1 500,00 PLN brutto
Termin: 27.02.2026 do 27.02.2026

Organizator:
Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna
ul. Dragonów 3/68
20-554 Lublin
tel. 690 213 307
http://www.kucia.com.pl/
studio@kucia.com.pl
Kucharz (kod zawodu 512001) - szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Toki
Czas trwania: 46 h
Cena: 6 900,00 PLN brutto
Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Kucharz (kod zawodu 512001) - szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Równe
Czas trwania: 46 h
Cena: 6 900,00 PLN brutto
Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
Kucharz (kod zawodu 512001) - szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Leśniówka
Czas trwania: 46 h
Cena: 6 900,00 PLN brutto
Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
Kurs - Przygotowanie deserów restauracyjnych wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Markowa
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Haczów
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Szkolenie cukiernicze - DESERY NA SŁODKI STÓŁ - Candy Bar
usługi gastronomiczne

Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna
Miejsce: Lublin
Czas trwania: 12 h
Cena: 1 500,00 PLN brutto
Termin: 28.02.2026 do 28.02.2026

Organizator:
Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna
ul. Dragonów 3/68
20-554 Lublin
tel. 690 213 307
http://www.kucia.com.pl/
studio@kucia.com.pl
Przygotowanie deserów restauracyjnych - Deserant - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Haczów
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 05.03.2026 do 13.03.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Kurs - Przygotowanie potraw z grilla i barbecue wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Wietrzno
Czas trwania: 46 h
Cena: 6 900,00 PLN brutto
Termin: 06.03.2026 do 15.03.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
ZAAWANSOWANA MIXOLOGIA - SZKOLENIE BARMAŃSKIE.
usługi gastronomiczne

Ashanti Atelier Sp. z o.o.
Miejsce: Łódź-Śródmieście
Czas trwania: 12 h
Cena: 1 476,00 PLN brutto
Termin: 11.03.2026 do 12.03.2026

Organizator:
"ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Henryka Sienkiewicza 82/84
90-318 Łódź
tel. 42 942 09 88
https://www.ashanti.pl/
biuro@ashanti.pl
Kurs Barman- Blender
usługi gastronomiczne

Open Bar Tomasz Szczęsny
Miejsce: Przysieki
Czas trwania: 48 h
Cena: 7 000,00 PLN brutto
Termin: 16.03.2026 do 20.03.2026

Organizator:
Open Bar Tomasz Szczęsny
ul. Gliwicka 3
40-079 Katowice
tel. 511 226 253
http://kursybarmanskie.pl/
kursy@kursybarmanskie.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Haczów
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 20.03.2026 do 29.03.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Teodorówka
Czas trwania: 36 h
Cena: 5 400,00 PLN brutto
Termin: 21.03.2026 do 12.04.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Szkolenie cukiernicze - tort od podstaw - Lamberth cake
usługi gastronomiczne

Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna
Miejsce: Lublin
Czas trwania: 12 h
Cena: 1 500,00 PLN brutto
Termin: 21.03.2026 do 21.03.2026

Organizator:
Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna
ul. Dragonów 3/68
20-554 Lublin
tel. 690 213 307
http://www.kucia.com.pl/
studio@kucia.com.pl
Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Zadwór
Czas trwania: 46 h
Cena: 6 900,00 PLN brutto
Termin: 30.03.2026 do 10.04.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Szkolenie piekarnicze -bułki do burgerów i kanapek
usługi gastronomiczne

Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna
Miejsce: Lublin
Czas trwania: 22 h
Cena: 2 500,00 PLN brutto
Termin: 09.04.2026 do 10.04.2026

Organizator:
Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna
ul. Dragonów 3/68
20-554 Lublin
tel. 690 213 307
http://www.kucia.com.pl/
studio@kucia.com.pl
Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Makowiska
Czas trwania: 46 h
Cena: 6 900,00 PLN brutto
Termin: 10.04.2026 do 19.04.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Trzcinica
Czas trwania: 32 h
Cena: 4 800,00 PLN brutto
Termin: 13.04.2026 do 17.04.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Szkolenie cukiernicze - czekolada, praliny i trufle
usługi gastronomiczne

Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna
Miejsce: Lublin
Czas trwania: 22 h
Cena: 2 500,00 PLN brutto
Termin: 17.04.2026 do 18.04.2026

Organizator:
Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna
ul. Dragonów 3/68
20-554 Lublin
tel. 690 213 307
http://www.kucia.com.pl/
studio@kucia.com.pl
Szkolenie cukiernicze - MAKARONIKI
usługi gastronomiczne

Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna
Miejsce: Lublin
Czas trwania: 12 h
Cena: 1 350,00 PLN brutto
Termin: 25.04.2026 do 25.04.2026

Organizator:
Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna
ul. Dragonów 3/68
20-554 Lublin
tel. 690 213 307
http://www.kucia.com.pl/
studio@kucia.com.pl
Archiwum
ABC czekolady
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 6 godz.
Cena: 350 zł
Egzamin: nie
Dofinansowanie EFS: nie
Szkoła Artystyczna
ul. Dragonów 3/68
20-554 Lublin
tel.: 501 550 071
Barista
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 32 godz.
Cena: 1100 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Zakład Doskonalenia Zawodowego w Lublinie
ul. Królewska 15
20-109 Lublin
tel.: 81 532 65 19
Barista - sztuka przygotowania i podawania kawy
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 24 godz.
Cena: 1200 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Europejskie Centrum Doradczo - Szkoleniowe
ul. Snopków 80 U
21-002 Snopków
tel.: 609 111 622
Barman
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 32 godz.
Cena: 690 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: tak
Agencja Promocji Pracy i Reklamy "Wschód"
ul. Piłsudskiego 37a
24-100 Puławy
tel.: 502 465 547
Barman
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 45 godz.
Cena: 2400 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: tak
Oddział w Zamościu
ul. Prtyzantów 9
22-400 Zamość
tel.: 84 627 14 29
Barman
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 200 godz.
Cena: 1000 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Firma Handlowo - Usługowa "Komórka"
ul. Kmdr. Krawczyka 4c
22-500 Hrubieszów
tel.: 607 924 577
Barman - Barista
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 80 godz.
Cena: 2600 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Af Solution Sp. z o.o. Sp Komandytowa
ul. Sitaniec 1
22-400 Sitaniec
tel.: 512 295 700
Barman - kelner
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 160 godz.
Cena: 1500 zł
Egzamin: nie
Dofinansowanie EFS: nie
ImpactProject Sp. z o.o.
ul. Władysława Grabskiego 25d/80
20-330 Lublin
tel.: 600 332 983
Barman - kelner
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 250 godz.
Cena: 2800 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Rada Zamojska Federacji Stowarzyszeń Naukowo-Technicznych Naczelnej Organizacji Technicznej w Zamościu
Rynek Wielki 6/2
22-400 Zamość
tel.: 84 638 57 31
Barman - kelner
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 45 godz.
Cena: 1840 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: tak
Oddział w Zamościu
ul. Prtyzantów 9
22-400 Zamość
tel.: 84 627 14 29
Barman kelner
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 60 godz.
Cena: od 2600 do 3800 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Sannort Sp. z o.o. w Sandomierzu Oddział w Lublinie
ul. Kalinowszczyzna 24
20-129 Lublin
tel.: 81 534 99 44
Barman, kelner
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 40 godz.
Cena: 300 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
ZRW DORADZTWO Sp. z o.o.
ul. Gabriela Narutowicza 67/16
20-017 Lublin
tel.: 511 103 136
Beza idealna
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 8 godz.
Cena: 220 zł
Egzamin: nie
Dofinansowanie EFS: nie
STREFA SMAKU
ul. Klonowa 43
21-200 Parczew
tel.: 782 975 888
Bezpieczeństwo w hotelu w dobie COVID-19
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 16 godz.
Cena: 1600 zł
Egzamin: nie
Dofinansowanie EFS: tak
MJTeam
ul. Sportowa 20/3
20-137 Lublin
tel.: 723 347 913
Carving
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 4 godz.
Cena: 100 zł
Egzamin: nie
Dofinansowanie EFS: nie
Oddział Biała Podlaska
ul. Prezydenta G. Narutowicza 66
21-500 Biała Podlaska
tel.: 83 342 25 28
Carving
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 40 godz.
Cena: 3700 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: tak
Firma Produkcyjno-Handlowa "Woźniak" Krzysztof Woźniak
ul. Lisów 155 A
21-100 Lisów
tel.: 601 164 055
CARVING - dekoracja nauka rzeźbienia
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 4 godz.
Cena: 500 zł
Egzamin: nie
Dofinansowanie EFS: nie
CARVING - Dekoracje z Owoców i Warzyw
ul. Parypse 21a
22-151 Parypse
tel.: 500 190 530
CARVING - dekoracja półmisków
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 4 godz.
Cena: 500 zł
Egzamin: nie
Dofinansowanie EFS: nie
CARVING - Dekoracje z Owoców i Warzyw
ul. Parypse 21a
22-151 Parypse
tel.: 500 190 530
CARVING - zajęcia edukacyjne dla dzieci
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 4 godz.
Cena: 500 zł
Egzamin: nie
Dofinansowanie EFS: nie
CARVING - Dekoracje z Owoców i Warzyw
ul. Parypse 21a
22-151 Parypse
tel.: 500 190 530
Carving - zajęcia tematyczne
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 4 godz.
Cena: 500 zł
Egzamin: nie
Dofinansowanie EFS: nie
CARVING - Dekoracje z Owoców i Warzyw
ul. Parypse 21a
22-151 Parypse
tel.: 500 190 530
Carving- dekoracje z owoców i warzyw
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 16 godz.
Cena: 400 zł
Egzamin: nie
Dofinansowanie EFS: nie
STREFA SMAKU
ul. Klonowa 43
21-200 Parczew
tel.: 782 975 888
Następne

źródło: Baza Usług Rozwojowych (BUR), Rejestr Instytucji Szkoleniowych (RIS) oraz własne
Polityka Prywatności