| Nazwa kursu / Obszar szkolenia / Czas trwania / cena / egzamin / EFS / Firma lub instytucja / Kontakt | ||||
|---|---|---|---|---|
| Przygotowanie deserów restauracyjnych usługi gastronomiczne BSMA Edukacja Sp. z o.o. Miejsce: Orla Czas trwania: 44 h Cena: 6 600,00 PLN brutto Termin: 17.12.2025 do 29.12.2025 Organizator: BSMA Edukacja Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością ul. Dojnowska 60A/3 15-557 Białystok tel. 694 316 886 bsmaedukacja@gmail.com | ||||
| "Przygotowanie deserów restauracyjnych" - kurs kończący się egzaminem. usługi gastronomiczne WP Projekt Radosław Kuczuk Miejsce: Raczki Czas trwania: 44 h Cena: 6 600,00 PLN brutto Termin: 18.12.2025 do 31.12.2025 Organizator: WP Projekt Radosław Kuczuk ul. Jurowiecka 56 15-101 Białystok tel. 888 388 083 wp.projekt.bialystok@gmail.com | ||||
| Przygotowanie deserów restauracyjnych usługi gastronomiczne BSMA Edukacja Sp. z o.o. Miejsce: Grabówka Czas trwania: 44 h Cena: 6 600,00 PLN brutto Termin: 20.12.2025 do 30.12.2025 Organizator: BSMA Edukacja Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością ul. Dojnowska 60A/3 15-557 Białystok tel. 694 316 886 bsmaedukacja@gmail.com | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 03.01.2026 do 11.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Moczary Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 05.01.2026 do 09.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Kucharz z egzaminem czeladniczym usługi gastronomiczne Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny Miejsce: Pułanki Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 05.01.2026 do 15.01.2026 Organizator: Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny ul. Emilii Plater 2 20-814 Lublin tel. 500 386 207 http://www.lubir.pl/ biuro@lubir.pl | ||||
| Zielone Kompetencje w Nowoczesnej Kuchni - Kucharz z egzaminem czeladniczym usługi gastronomiczne Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski Miejsce: Nowosielce Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 05.01.2026 do 12.01.2026 Organizator: Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski ul. Cicha 49 44-323 Gogołowa tel. 606 026 249 artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com | ||||
| Kucharz z przygotowaniem do egzaminu czeladniczego usługi gastronomiczne Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny Miejsce: Rogów Czas trwania: 40 h Cena: 4 000,00 PLN brutto Termin: 07.01.2026 do 18.01.2026 Organizator: Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny ul. Emilii Plater 2 20-814 Lublin tel. 500 386 207 http://www.lubir.pl/ biuro@lubir.pl | ||||
| Szkolenie piekarnicze -"PIECZYWO" usługi gastronomiczne Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna Miejsce: Lublin Czas trwania: 22 h Cena: 3 075,00 PLN brutto Termin: 08.01.2026 do 09.01.2026 Organizator: Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna ul. Dragonów 3/68 20-554 Lublin tel. 690 213 307 http://www.kucia.com.pl/ studio@kucia.com.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Domaradz Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 10.01.2026 do 08.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Przygotowanie deserów restauracyjnych - Deserant - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Cygany Czas trwania: 48 h Cena: 7 200,00 PLN brutto Termin: 10.01.2026 do 18.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Przygotowanie deserów restauracyjnych – kurs z egzaminem usługi gastronomiczne Biuro Doradczo-Szkoleniowe APLIKON Marcin Drewnowski Miejsce: Brzeźno Czas trwania: 44 h Cena: 6 600,00 PLN brutto Termin: 12.01.2026 do 30.04.2026 Organizator: Biuro Doradczo-Szkoleniowe APLIKON Marcin Drewnowski ul. Rynek Piłsudskiego 57 18-200 Wysokie Mazowieckie tel. 502 729 541 http://www.aplikon.com/ marcin.drewnowski@wp.pl | ||||
| Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji/ usługi gastronomiczne Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o. Kurs online Czas trwania: 40 h Cena: 6 000,00 PLN brutto Termin: 14.01.2026 do 13.02.2026 Organizator: OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62 20-013 Lublin tel. 516 025 763 http://www.kursor.edu.pl/ szkolenia.lublin@kursor.edu.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Wesoła Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 16.01.2026 do 24.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Mikulice Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 17.01.2026 do 25.01.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| Zielone Kompetencje w nowoczesnej Kuchni - Kucharz z egzaminem Czeladniczym usługi gastronomiczne Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski Miejsce: Lipowica Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 17.01.2026 do 28.01.2026 Organizator: Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski ul. Cicha 49 44-323 Gogołowa tel. 606 026 249 artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com | ||||
| Zielone Kompetencje w Nowoczesnym Cukiernictwie - Cukiernik z egzaminem Czeladniczym usługi gastronomiczne Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski Miejsce: Lipowica Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 17.01.2026 do 30.01.2026 Organizator: Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski ul. Cicha 49 44-323 Gogołowa tel. 606 026 249 artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com | ||||
| Szkolenie cukiernicze - SERNIKI NOWOCZESNE usługi gastronomiczne Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna Miejsce: Lublin Czas trwania: 22 h Cena: 2 600,00 PLN brutto Termin: 19.01.2026 do 20.01.2026 Organizator: Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna ul. Dragonów 3/68 20-554 Lublin tel. 690 213 307 http://www.kucia.com.pl/ studio@kucia.com.pl | ||||
| Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji usługi gastronomiczne Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o. Kurs online Czas trwania: 40 h Cena: 3 600,00 PLN brutto Termin: 23.01.2026 do 16.02.2026 Organizator: OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62 20-013 Lublin tel. 516 025 763 http://www.kursor.edu.pl/ szkolenia.lublin@kursor.edu.pl | ||||
| Szkolenie cukiernicze - słodki stół & tort lambeth cake usługi gastronomiczne Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna Miejsce: Lublin Czas trwania: 24 h Cena: 3 000,00 PLN brutto Termin: 23.01.2026 do 21.03.2026 Organizator: Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna ul. Dragonów 3/68 20-554 Lublin tel. 690 213 307 http://www.kucia.com.pl/ studio@kucia.com.pl | ||||
| Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 24.01.2026 do 01.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 26.01.2026 do 30.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Szkolenie piekarnicze - PĄCZKI & CIASTA DROŻDŻOWE usługi gastronomiczne Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna Miejsce: Lublin Czas trwania: 22 h Cena: 2 500,00 PLN brutto Termin: 26.01.2026 do 27.01.2026 Organizator: Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna ul. Dragonów 3/68 20-554 Lublin tel. 690 213 307 http://www.kucia.com.pl/ studio@kucia.com.pl | ||||
| Serwis napojów mieszanych i alkoholi - szkolenie z egzaminem usługi gastronomiczne Edu Service Zdzisław Sikora Miejsce: Pstrągówka Czas trwania: 40 h Cena: 5 800,00 PLN brutto Termin: 30.01.2026 do 15.02.2026 Organizator: Edu Service Zdzisław Sikora ul. Stanisława Wyspiańskiego 2/9 35-111 Rzeszów tel. 500 403 218 http://edu-service.pl/ biuro@edu-service.pl | ||||
| Kucharz z egzaminem czeladniczym (512001) usługi gastronomiczne Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny Miejsce: Wróblowa Czas trwania: 40 h Cena: 6 000,00 PLN brutto Termin: 02.02.2026 do 12.02.2026 Organizator: Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny ul. Emilii Plater 2 20-814 Lublin tel. 500 386 207 http://www.lubir.pl/ biuro@lubir.pl | ||||
| Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji/ usługi gastronomiczne Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o. Kurs online Czas trwania: 40 h Cena: 6 000,00 PLN brutto Termin: 03.02.2026 do 26.02.2026 Organizator: OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62 20-013 Lublin tel. 516 025 763 http://www.kursor.edu.pl/ szkolenia.lublin@kursor.edu.pl | ||||
| Kucharz / Szef kuchni - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Mokrzec Czas trwania: 48 h Cena: 7 200,00 PLN brutto Termin: 07.02.2026 do 16.02.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| Przygotowanie deserów restauracyjnych - Deserant - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Białka Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Grodzisko Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Kamień Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Haczów Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Manasterz Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Manasterz Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Budzyń Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Budzyń Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji usługi gastronomiczne Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o. Kurs online Czas trwania: 40 h Cena: 3 600,00 PLN brutto Termin: 10.02.2026 do 06.03.2026 Organizator: OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62 20-013 Lublin tel. 516 025 763 http://www.kursor.edu.pl/ szkolenia.lublin@kursor.edu.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 13.02.2026 do 07.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Zarszyn Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 16.02.2026 do 20.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Szkolenie cukiernicze - torty jednopiętrowe od podstaw - lambeth cake oraz tort z figurką usługi gastronomiczne Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna Miejsce: Lublin Czas trwania: 24 h Cena: 3 000,00 PLN brutto Termin: 16.02.2026 do 21.03.2026 Organizator: Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna ul. Dragonów 3/68 20-554 Lublin tel. 690 213 307 http://www.kucia.com.pl/ studio@kucia.com.pl | ||||
| Przygotowanie deserów restauracyjnych usługi gastronomiczne Bukal Corporate Training and Translations Szymon Bukal Miejsce: Kosina Czas trwania: 38 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 17.02.2026 do 31.03.2026 Organizator: Bukal Corporate Training and Translations Szymon Bukal ul. Karola Goduli 36 41-712 Ruda Śląska tel. 792 622 844 http://www.bukal.pl/ biurobukal@gmail.com | ||||
| Kurs Barman z egzaminem nadającym kwalifikację "Serwis napojów mieszanych i alkoholi (Barman - blender)" usługi gastronomiczne Best Lingua Monika Mazur Miejsce: Nowy Kamień Czas trwania: 38 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 19.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Best Lingua Monika Mazur ul. Reformacka 6 35-026 Rzeszów tel. 515 130 122, 17 852 52 55 http://www.britishschool.pl/rzeszow rzeszow@britishschool.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Toki Czas trwania: 46 h Cena: 6 900,00 PLN brutto Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Równe Czas trwania: 46 h Cena: 6 900,00 PLN brutto Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Leśniówka Czas trwania: 46 h Cena: 6 900,00 PLN brutto Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| Kurs - Przygotowanie deserów restauracyjnych wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Markowa Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Haczów Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Przygotowanie deserów restauracyjnych - Deserant - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Haczów Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 05.03.2026 do 13.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Kurs - Przygotowanie potraw z grilla i barbecue wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Wietrzno Czas trwania: 46 h Cena: 6 900,00 PLN brutto Termin: 06.03.2026 do 15.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Kurs Barman- Blender usługi gastronomiczne Open Bar Tomasz Szczęsny Miejsce: Przysieki Czas trwania: 48 h Cena: 7 000,00 PLN brutto Termin: 16.03.2026 do 20.03.2026 Organizator: Open Bar Tomasz Szczęsny ul. Gliwicka 3 40-079 Katowice tel. 511 226 253 http://kursybarmanskie.pl/ kursy@kursybarmanskie.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Haczów Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 20.03.2026 do 29.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Teodorówka Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 21.03.2026 do 12.04.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Zadwór Czas trwania: 46 h Cena: 6 900,00 PLN brutto Termin: 30.03.2026 do 10.04.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Szkolenie piekarnicze -bułki do burgerów i kanapek usługi gastronomiczne Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna Miejsce: Lublin Czas trwania: 22 h Cena: 2 500,00 PLN brutto Termin: 09.04.2026 do 10.04.2026 Organizator: Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna ul. Dragonów 3/68 20-554 Lublin tel. 690 213 307 http://www.kucia.com.pl/ studio@kucia.com.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Makowiska Czas trwania: 46 h Cena: 6 900,00 PLN brutto Termin: 10.04.2026 do 19.04.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Trzcinica Czas trwania: 32 h Cena: 4 800,00 PLN brutto Termin: 13.04.2026 do 17.04.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Szkolenie cukiernicze - czekolada, praliny i trufle usługi gastronomiczne Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna Miejsce: Lublin Czas trwania: 22 h Cena: 2 500,00 PLN brutto Termin: 17.04.2026 do 18.04.2026 Organizator: Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna ul. Dragonów 3/68 20-554 Lublin tel. 690 213 307 http://www.kucia.com.pl/ studio@kucia.com.pl | ||||
| Archiwum | ||||
| Barista usługi gastronomiczne Czas trwania: 32 godz. Cena: 1100 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Zakład Doskonalenia Zawodowego w Lublinie ul. Królewska 15 20-109 Lublin tel.: 81 532 65 19 | ||||
| Barista - sztuka przygotowania i podawania kawy usługi gastronomiczne Czas trwania: 24 godz. Cena: 1200 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Europejskie Centrum Doradczo - Szkoleniowe ul. Snopków 80 U 21-002 Snopków tel.: 609 111 622 | ||||
| Barman usługi gastronomiczne Czas trwania: 32 godz. Cena: 690 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: tak Agencja Promocji Pracy i Reklamy "Wschód" ul. Piłsudskiego 37a 24-100 Puławy tel.: 502 465 547 | ||||
| Barman usługi gastronomiczne Czas trwania: 45 godz. Cena: 2400 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: tak Oddział w Zamościu ul. Prtyzantów 9 22-400 Zamość tel.: 84 627 14 29 | ||||
| Barman - Barista usługi gastronomiczne Czas trwania: 80 godz. Cena: 2600 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Af Solution Sp. z o.o. Sp Komandytowa ul. Sitaniec 1 22-400 Sitaniec tel.: 512 295 700 | ||||
| Barman - kelner usługi gastronomiczne Czas trwania: 45 godz. Cena: 1840 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: tak Oddział w Zamościu ul. Prtyzantów 9 22-400 Zamość tel.: 84 627 14 29 | ||||
| Barman kelner usługi gastronomiczne Czas trwania: 60 godz. Cena: od 2600 do 3800 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Sannort Sp. z o.o. w Sandomierzu Oddział w Lublinie ul. Kalinowszczyzna 24 20-129 Lublin tel.: 81 534 99 44 | ||||
| Barman, kelner usługi gastronomiczne Czas trwania: 40 godz. Cena: 300 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie ZRW DORADZTWO Sp. z o.o. ul. Gabriela Narutowicza 67/16 20-017 Lublin tel.: 511 103 136 | ||||
| Carving usługi gastronomiczne Czas trwania: 40 godz. Cena: 3700 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: tak Firma Produkcyjno-Handlowa "Woźniak" Krzysztof Woźniak ul. Lisów 155 A 21-100 Lisów tel.: 601 164 055 | ||||
| Carving-organizacja przyjęć okolicznościowych usługi gastronomiczne Czas trwania: 90 godz. Cena: 1900 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie STREFA SMAKU ul. Klonowa 43 21-200 Parczew tel.: 782 975 888 | ||||
| Ciastkarz - cukiernik usługi gastronomiczne Czas trwania: 60-120 godz. Cena: od 700 do 1500 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Centrum Kształcenia Proeuropejskiego Policealne Studium Z. A.I H. ul. Zana 14 20-601 Lublin tel.: 81 533 13 41 | ||||
| Cukiernik usługi gastronomiczne Czas trwania: 80 godz. Cena: 2500 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Zakład Doskonalenia Zawodowego w Lublinie ul. Królewska 15 20-109 Lublin tel.: 81 532 65 19 | ||||
| Cukiernik usługi gastronomiczne Czas trwania: 80 godz. Cena: 3800 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Szkoły Dla Dorosłych "ETAT" w Lublinie ul. Al. Racławickie 7 20-059 Lublin tel.: 501 631 484 | ||||
| Cukiernik usługi gastronomiczne Czas trwania: 80 godz. Cena: 2200 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie STREFA SMAKU ul. Klonowa 43 21-200 Parczew tel.: 782 975 888 | ||||
| CUKIERNIK usługi gastronomiczne Czas trwania: 60 godz. Cena: 400 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: tak Ypsilon Consulting Trade&Pr ul. Kolejowa 11 24-300 Opole Lubelskie tel.: 696 038 700 | ||||
| Ekologiczne przetwórstwo owoców i warzyw usługi gastronomiczne Czas trwania: 100 godz. Cena: 1200 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: nie Biłgorajska Agencja Rozwoju Regionalnego S.A. ul. Kościuszki 65 23-400 Biłgoraj tel.: 84 686 53 93, 604 564 148 | ||||
| Kelner usługi gastronomiczne Czas trwania: 32 godz. Cena: 690 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: tak Agencja Promocji Pracy i Reklamy "Wschód" ul. Piłsudskiego 37a 24-100 Puławy tel.: 502 465 547 | ||||
| Kelner usługi gastronomiczne Czas trwania: 80 godz. Cena: 700 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: tak Oddział w Zamościu ul. Prtyzantów 9 22-400 Zamość tel.: 84 627 14 29 | ||||
| Kelner - Barman - Kelner Od Win usługi gastronomiczne Czas trwania: 32 godz. Cena: 5000 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: tak Agencja Promocji Pracy i Reklamy "Wschód" ul. Piłsudskiego 37a 24-100 Puławy tel.: 502 465 547 | ||||
| Kelner z elementami somelierstwa usługi gastronomiczne Czas trwania: 48 godz. Cena: 1200 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie STREFA SMAKU ul. Klonowa 43 21-200 Parczew tel.: 782 975 888 | ||||
| Kelner-barman usługi gastronomiczne Czas trwania: 80 godz. Cena: 2000 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Zakład Doskonalenia Zawodowego w Lublinie ul. Królewska 15 20-109 Lublin tel.: 81 532 65 19 | ||||
| Kelner-barman usługi gastronomiczne Czas trwania: 80 godz. Cena: 8000 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie STREFA SMAKU ul. Klonowa 43 21-200 Parczew tel.: 782 975 888 | ||||
| Kelner-catering usługi gastronomiczne Czas trwania: 50-120 godz. Cena: od 500 do 1500 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: tak Uni-Andragos Sp. z o.o. ul. Kolejowa 38a 21-500 Biała Podlaska tel.: 83 342 69 92 | ||||
| Kucharski III stopnia usługi gastronomiczne Czas trwania: 80 godz. Cena: 3600 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie CEiH- "MAREK" ul. Piaskowa 5 08-500 Ryki tel.: 507 114 050 | ||||
| Kucharz usługi gastronomiczne Czas trwania: 80 godz. Cena: 3800 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Szkoły Dla Dorosłych "ETAT" w Lublinie ul. Al. Racławickie 7 20-059 Lublin tel.: 501 631 484 | ||||
| Kucharz usługi gastronomiczne Czas trwania: 100 godz. Cena: 140 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Agencja Szkoleniowa ul. Polna 13/24 22-500 Hrubieszów tel.: 609 310 324 | ||||
| Kucharz usługi gastronomiczne Czas trwania: 80-144 godz. Cena: od 2000 do 2500 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: tak Fundacja Centrum Szkoleń i Innowacji Al. Racławickie 8/20 20-037 Lublin tel.: 509 990 285 | ||||
| Kucharz - cukiernik usługi gastronomiczne Czas trwania: 90 godz. Cena: 1800 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: tak Firma Produkcyjno-Handlowa "Woźniak" Krzysztof Woźniak ul. Lisów 155 A 21-100 Lisów tel.: 601 164 055 | ||||
| Kucharz - mała gastronomia usługi gastronomiczne Czas trwania: 80 godz. Cena: od 1200 do 1500 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: nie Biłgorajska Agencja Rozwoju Regionalnego S.A. ul. Kościuszki 65 23-400 Biłgoraj tel.: 84 686 53 93, 604 564 148 | ||||
| Kucharz małej gastronomii usługi gastronomiczne Czas trwania: 80 godz. Cena: 2200 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Zakład Doskonalenia Zawodowego w Lublinie ul. Królewska 15 20-109 Lublin tel.: 81 532 65 19 | ||||
| Kucharz małej gastronomii usługi gastronomiczne Czas trwania: 80 godz. Cena: 1400 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Unlimited ul. Gęsia 5/17 20-719 Lublin tel.: 533 993 337 | ||||
| Kucharz małej gastronomii usługi gastronomiczne Czas trwania: 90 godz. Cena: 2200 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: nie Stowarzyszenie Wspierania Aktywności Społecznej "Stella" ul. H. Wieniawskiego 1/20 22-100 Chełm tel.: 605 683 633 | ||||
| Kucharz małej gastronomii usługi gastronomiczne Czas trwania: 80 godz. Cena: 2200 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie STREFA SMAKU ul. Klonowa 43 21-200 Parczew tel.: 782 975 888 | ||||
| Kucharz małej gastronomii elementami pracownika gospodarczego usługi gastronomiczne Czas trwania: 80 godz. Cena: 2400 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: tak Akustica.Med ul. Ks. Zbigniewa Bieńkowskiego 4/3 21-500 Biała Podlaska tel.: 83 343 97 93 | ||||
| Kucharz restauracyjny usługi gastronomiczne Czas trwania: 90 godz. Cena: 4500 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie CEiH- "MAREK" ul. Piaskowa 5 08-500 Ryki tel.: 507 114 050 | ||||
| Kucharz-garmażer usługi gastronomiczne Czas trwania: 90 godz. Cena: 1600 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Unlimited ul. Gęsia 5/17 20-719 Lublin tel.: 533 993 337 | ||||
| Kucharz-szef kuchni usługi gastronomiczne Czas trwania: 40-50 godz. Cena: od 800 do 1400 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: nie Lubelska Akademia Usług Szkoleniowych ul. Związkowa 10/3 20-148 Lublin tel.: 505 728 206 | ||||
| Kuchnia regionalna usługi gastronomiczne Czas trwania: 64 godz. Cena: 1500 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Europejskie Centrum Doradczo - Szkoleniowe ul. Snopków 80 U 21-002 Snopków tel.: 609 111 622 | ||||
| Kuchnia z polskimi korzeniami usługi gastronomiczne Czas trwania: 40 godz. Cena: 4000 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: tak S&P Pizoń Investment Sp. z o.o. ul. Orla 2/1 20-022 Lublin tel.: 503 333 933 | ||||
| Kurs Baristyczny usługi gastronomiczne Czas trwania: 32 godz. Cena: 1312 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie CEiH- "MAREK" ul. Piaskowa 5 08-500 Ryki tel.: 507 114 050 | ||||
| Kurs barman - kelner usługi gastronomiczne Czas trwania: 60-140 godz. Cena: od 200 do 4000 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Fundacja "LIDERZY SUKCESU" ul. Wólka Rudnicka 11a 23-212 Wólka Rudnicka tel.: 724 555 054 | ||||
| Kurs barmana usługi gastronomiczne Czas trwania: 30 godz. Cena: 550 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Unlimited ul. Gęsia 5/17 20-719 Lublin tel.: 533 993 337 | ||||