| Nazwa kursu / Obszar szkolenia / Czas trwania / cena / egzamin / EFS / Firma lub instytucja / Kontakt | ||||
|---|---|---|---|---|
| Szkolenie pn. "Zielony Marketing w Social Mediach: Skuteczna promocja hoteli i restauracji z uwzględnieniem trendów eko" usługi gastronomiczne GastroInvest Group Łukasz Maziarski Miejsce: Lublin Czas trwania: 18 h Cena: 3 550,00 PLN brutto Termin: 15.12.2025 do 16.12.2025 Organizator: GastroInvest Group Łukasz Maziarski ul. Załęska 22a/8 35-322 Rzeszów tel. 533 039 598 http://www.gastroinvestgroup.com/ biuro@gastroinvestgroup.com | ||||
| Przygotowanie deserów restauracyjnych usługi gastronomiczne BSMA Edukacja Sp. z o.o. Miejsce: Orla Czas trwania: 44 h Cena: 6 600,00 PLN brutto Termin: 17.12.2025 do 29.12.2025 Organizator: BSMA Edukacja Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością ul. Dojnowska 60A/3 15-557 Białystok tel. 694 316 886 bsmaedukacja@gmail.com | ||||
| "Przygotowanie deserów restauracyjnych" - kurs kończący się egzaminem. usługi gastronomiczne WP Projekt Radosław Kuczuk Miejsce: Raczki Czas trwania: 44 h Cena: 6 600,00 PLN brutto Termin: 18.12.2025 do 31.12.2025 Organizator: WP Projekt Radosław Kuczuk ul. Jurowiecka 56 15-101 Białystok tel. 888 388 083 wp.projekt.bialystok@gmail.com | ||||
| Przygotowanie deserów restauracyjnych usługi gastronomiczne BSMA Edukacja Sp. z o.o. Miejsce: Grabówka Czas trwania: 44 h Cena: 6 600,00 PLN brutto Termin: 20.12.2025 do 30.12.2025 Organizator: BSMA Edukacja Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością ul. Dojnowska 60A/3 15-557 Białystok tel. 694 316 886 bsmaedukacja@gmail.com | ||||
| Kurs Baristy usługi gastronomiczne Krajowe Centrum Edukacyjne Sp. z o.o. Kurs online Czas trwania: 11 h Cena: 999,00 PLN brutto Termin: 01.01.2026 do 04.11.2026 Organizator: KRAJOWE CENTRUM EDUKACYJNE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Jeżycka 48/92 60-865 Poznań tel. 667 588 997 https://kursyszkolenia.online/ biuro@kursyszkolenia.online | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 03.01.2026 do 11.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Moczary Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 05.01.2026 do 09.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Kucharz z egzaminem czeladniczym usługi gastronomiczne Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny Miejsce: Pułanki Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 05.01.2026 do 15.01.2026 Organizator: Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny ul. Emilii Plater 2 20-814 Lublin tel. 500 386 207 http://www.lubir.pl/ biuro@lubir.pl | ||||
| Monoporcje i podstawy pracy z czekoladą - szkolenie cukiernicze. usługi gastronomiczne Andrzej Hajbos Strefa Smaku Miejsce: Parczew Czas trwania: 16 h Cena: 2 000,00 PLN brutto Termin: 05.01.2026 do 06.01.2026 Organizator: Andrzej Hajbos Strefa Smaku ul. Klonowa 43/- 21-200 Parczew tel. 782 975 888 andrzej.hajbos@gmail.com | ||||
| Zielone Kompetencje w Nowoczesnej Kuchni - Kucharz z egzaminem czeladniczym usługi gastronomiczne Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski Miejsce: Nowosielce Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 05.01.2026 do 12.01.2026 Organizator: Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski ul. Cicha 49 44-323 Gogołowa tel. 606 026 249 artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com | ||||
| Kucharz z przygotowaniem do egzaminu czeladniczego usługi gastronomiczne Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny Miejsce: Rogów Czas trwania: 40 h Cena: 4 000,00 PLN brutto Termin: 07.01.2026 do 18.01.2026 Organizator: Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny ul. Emilii Plater 2 20-814 Lublin tel. 500 386 207 http://www.lubir.pl/ biuro@lubir.pl | ||||
| Szkolenie piekarnicze -"PIECZYWO" usługi gastronomiczne Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna Miejsce: Lublin Czas trwania: 22 h Cena: 3 075,00 PLN brutto Termin: 08.01.2026 do 09.01.2026 Organizator: Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna ul. Dragonów 3/68 20-554 Lublin tel. 690 213 307 http://www.kucia.com.pl/ studio@kucia.com.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Domaradz Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 10.01.2026 do 08.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Przygotowanie deserów restauracyjnych - Deserant - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Cygany Czas trwania: 48 h Cena: 7 200,00 PLN brutto Termin: 10.01.2026 do 18.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Nowoczesne pączki i donuty – od ciasta po dekorację -szkolenie cukiernicze. usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 20 h Cena: 2 706,00 PLN brutto Termin: 12.01.2026 do 13.01.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl | ||||
| Przygotowanie deserów restauracyjnych – kurs z egzaminem usługi gastronomiczne Biuro Doradczo-Szkoleniowe APLIKON Marcin Drewnowski Miejsce: Brzeźno Czas trwania: 44 h Cena: 6 600,00 PLN brutto Termin: 12.01.2026 do 30.04.2026 Organizator: Biuro Doradczo-Szkoleniowe APLIKON Marcin Drewnowski ul. Rynek Piłsudskiego 57 18-200 Wysokie Mazowieckie tel. 502 729 541 http://www.aplikon.com/ marcin.drewnowski@wp.pl | ||||
| Szkolenie Szef Kuchni - pełen pakiet kompetencji usługi gastronomiczne Chefsapiens Rafał Grzegorzek Kurs online Czas trwania: 135 h Cena: 11 200,00 PLN brutto Termin: 12.01.2026 do 25.05.2026 Organizator: CHEFSAPIENS RAFAŁ GRZEGORZEK ul. Boczna 5/7 58-310 Szczawno-Zdrój tel. 505 377 547 http://www.chefsapiens.pl/ chefsapiens@gmail.com | ||||
| Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji/ usługi gastronomiczne Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o. Kurs online Czas trwania: 40 h Cena: 6 000,00 PLN brutto Termin: 14.01.2026 do 13.02.2026 Organizator: OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62 20-013 Lublin tel. 516 025 763 http://www.kursor.edu.pl/ szkolenia.lublin@kursor.edu.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Wesoła Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 16.01.2026 do 24.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Nowe trendy w sztuce kulinarnej i organizacja eventów usługi gastronomiczne Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o. Miejsce: Zamość Czas trwania: 16 h Cena: 2 560,00 PLN brutto Termin: 16.01.2026 do 30.01.2026 Organizator: OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62 20-013 Lublin tel. 516 025 763 http://www.kursor.edu.pl/ szkolenia.lublin@kursor.edu.pl | ||||
| Szkolenie cukiernicze - WEGAŃSKIE CUKIERNICTWO WYPIEKOWE usługi gastronomiczne Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna Miejsce: Lublin Czas trwania: 12 h Cena: 1 375,00 PLN brutto Termin: 16.01.2026 do 16.01.2026 Organizator: Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna ul. Dragonów 3/68 20-554 Lublin tel. 690 213 307 http://www.kucia.com.pl/ studio@kucia.com.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Mikulice Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 17.01.2026 do 25.01.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| Zielone Kompetencje w nowoczesnej Kuchni - Kucharz z egzaminem Czeladniczym usługi gastronomiczne Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski Miejsce: Lipowica Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 17.01.2026 do 28.01.2026 Organizator: Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski ul. Cicha 49 44-323 Gogołowa tel. 606 026 249 artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com | ||||
| Zielone Kompetencje w Nowoczesnym Cukiernictwie - Cukiernik z egzaminem Czeladniczym usługi gastronomiczne Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski Miejsce: Lipowica Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 17.01.2026 do 30.01.2026 Organizator: Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski ul. Cicha 49 44-323 Gogołowa tel. 606 026 249 artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com | ||||
| Szkolenie cukiernicze - SERNIKI NOWOCZESNE usługi gastronomiczne Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna Miejsce: Lublin Czas trwania: 22 h Cena: 2 600,00 PLN brutto Termin: 19.01.2026 do 20.01.2026 Organizator: Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna ul. Dragonów 3/68 20-554 Lublin tel. 690 213 307 http://www.kucia.com.pl/ studio@kucia.com.pl | ||||
| PROFESJONALNY KURS PIZZAIOLO - WŁOSKI KURS PIZZY usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 20 h Cena: 2 706,00 PLN brutto Termin: 21.01.2026 do 22.01.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl | ||||
| Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji usługi gastronomiczne Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o. Kurs online Czas trwania: 40 h Cena: 3 600,00 PLN brutto Termin: 23.01.2026 do 16.02.2026 Organizator: OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62 20-013 Lublin tel. 516 025 763 http://www.kursor.edu.pl/ szkolenia.lublin@kursor.edu.pl | ||||
| KUCHNIA MOLEKULARNA - nowoczesne techniki i innowacje w gastronomii usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 10 h Cena: 1 230,00 PLN brutto Termin: 23.01.2026 do 23.01.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl | ||||
| KURS TEA SOMMELIER.
Kurs specjalistyczny poświęcony kulturze herbaty, technikom parzenia, degustacji i foodpairingu. usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 7 h Cena: 1 353,00 PLN brutto Termin: 23.01.2026 do 23.01.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl | ||||
| Szkolenie cukiernicze - słodki stół & tort lambeth cake usługi gastronomiczne Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna Miejsce: Lublin Czas trwania: 24 h Cena: 3 000,00 PLN brutto Termin: 23.01.2026 do 21.03.2026 Organizator: Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna ul. Dragonów 3/68 20-554 Lublin tel. 690 213 307 http://www.kucia.com.pl/ studio@kucia.com.pl | ||||
| Szkolenie cukiernicze DESERY NA SŁODKI STÓŁ - Candy Bar usługi gastronomiczne Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna Miejsce: Lublin Czas trwania: 12 h Cena: 1 500,00 PLN brutto Termin: 23.01.2026 do 23.01.2026 Organizator: Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna ul. Dragonów 3/68 20-554 Lublin tel. 690 213 307 http://www.kucia.com.pl/ studio@kucia.com.pl | ||||
| Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 24.01.2026 do 01.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Szkolenie cukiernicze - CUKIERNICTWO WYPIEKOWE usługi gastronomiczne Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna Miejsce: Lublin Czas trwania: 12 h Cena: 1 599,00 PLN brutto Termin: 24.01.2026 do 24.01.2026 Organizator: Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna ul. Dragonów 3/68 20-554 Lublin tel. 690 213 307 http://www.kucia.com.pl/ studio@kucia.com.pl | ||||
| Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 26.01.2026 do 30.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Szkolenie piekarnicze - PĄCZKI & CIASTA DROŻDŻOWE usługi gastronomiczne Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna Miejsce: Lublin Czas trwania: 22 h Cena: 2 500,00 PLN brutto Termin: 26.01.2026 do 27.01.2026 Organizator: Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna ul. Dragonów 3/68 20-554 Lublin tel. 690 213 307 http://www.kucia.com.pl/ studio@kucia.com.pl | ||||
| Szef Kuchni: Ryby i Owoce Morza – techniki obróbki, filetowania i kreacji dań. usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 20 h Cena: 2 706,00 PLN brutto Termin: 28.01.2026 do 29.01.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl | ||||
| Serwis napojów mieszanych i alkoholi - szkolenie z egzaminem usługi gastronomiczne Edu Service Zdzisław Sikora Miejsce: Pstrągówka Czas trwania: 40 h Cena: 5 800,00 PLN brutto Termin: 30.01.2026 do 15.02.2026 Organizator: Edu Service Zdzisław Sikora ul. Stanisława Wyspiańskiego 2/9 35-111 Rzeszów tel. 500 403 218 http://edu-service.pl/ biuro@edu-service.pl | ||||
| Kucharz z egzaminem czeladniczym (512001) usługi gastronomiczne Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny Miejsce: Wróblowa Czas trwania: 40 h Cena: 6 000,00 PLN brutto Termin: 02.02.2026 do 12.02.2026 Organizator: Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny ul. Emilii Plater 2 20-814 Lublin tel. 500 386 207 http://www.lubir.pl/ biuro@lubir.pl | ||||
| Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji/ usługi gastronomiczne Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o. Kurs online Czas trwania: 40 h Cena: 6 000,00 PLN brutto Termin: 03.02.2026 do 26.02.2026 Organizator: OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62 20-013 Lublin tel. 516 025 763 http://www.kursor.edu.pl/ szkolenia.lublin@kursor.edu.pl | ||||
| Kucharz / Szef kuchni - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Mokrzec Czas trwania: 48 h Cena: 7 200,00 PLN brutto Termin: 07.02.2026 do 16.02.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| Przygotowanie deserów restauracyjnych - Deserant - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Białka Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Grodzisko Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Kamień Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Haczów Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Manasterz Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Manasterz Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Budzyń Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Budzyń Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| TORTY I MONOPORCJE W STYLU GLAMOUR - szkolenie cukiernicze usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 20 h Cena: 2 460,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 10.02.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl | ||||
| Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji usługi gastronomiczne Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o. Kurs online Czas trwania: 40 h Cena: 3 600,00 PLN brutto Termin: 10.02.2026 do 06.03.2026 Organizator: OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62 20-013 Lublin tel. 516 025 763 http://www.kursor.edu.pl/ szkolenia.lublin@kursor.edu.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 13.02.2026 do 07.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Zarszyn Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 16.02.2026 do 20.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Szkolenie cukiernicze - JEDNOPIĘTROWY TORT Z FIGURKĄ OD PODSTAW usługi gastronomiczne Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna Miejsce: Lublin Czas trwania: 12 h Cena: 1 722,00 PLN brutto Termin: 16.02.2026 do 16.02.2026 Organizator: Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna ul. Dragonów 3/68 20-554 Lublin tel. 690 213 307 http://www.kucia.com.pl/ studio@kucia.com.pl | ||||
| Szkolenie cukiernicze - torty jednopiętrowe od podstaw - lambeth cake oraz tort z figurką usługi gastronomiczne Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna Miejsce: Lublin Czas trwania: 24 h Cena: 3 000,00 PLN brutto Termin: 16.02.2026 do 21.03.2026 Organizator: Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna ul. Dragonów 3/68 20-554 Lublin tel. 690 213 307 http://www.kucia.com.pl/ studio@kucia.com.pl | ||||
| Przygotowanie deserów restauracyjnych usługi gastronomiczne Bukal Corporate Training and Translations Szymon Bukal Miejsce: Kosina Czas trwania: 38 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 17.02.2026 do 31.03.2026 Organizator: Bukal Corporate Training and Translations Szymon Bukal ul. Karola Goduli 36 41-712 Ruda Śląska tel. 792 622 844 http://www.bukal.pl/ biurobukal@gmail.com | ||||
| Kurs Barman z egzaminem nadającym kwalifikację "Serwis napojów mieszanych i alkoholi (Barman - blender)" usługi gastronomiczne Best Lingua Monika Mazur Miejsce: Nowy Kamień Czas trwania: 38 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 19.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Best Lingua Monika Mazur ul. Reformacka 6 35-026 Rzeszów tel. 515 130 122, 17 852 52 55 http://www.britishschool.pl/rzeszow rzeszow@britishschool.pl | ||||
| Szkolenie cukiernicze - TORT DWUPIĘTROWY OD PODSTAW - drip cake usługi gastronomiczne Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna Miejsce: Lublin Czas trwania: 12 h Cena: 1 500,00 PLN brutto Termin: 21.02.2026 do 21.02.2026 Organizator: Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna ul. Dragonów 3/68 20-554 Lublin tel. 690 213 307 http://www.kucia.com.pl/ studio@kucia.com.pl | ||||
| JEDNODNIOWE szkolenie cukiernicze - czekolada & praliny usługi gastronomiczne Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna Miejsce: Lublin Czas trwania: 12 h Cena: 1 500,00 PLN brutto Termin: 27.02.2026 do 27.02.2026 Organizator: Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna ul. Dragonów 3/68 20-554 Lublin tel. 690 213 307 http://www.kucia.com.pl/ studio@kucia.com.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Toki Czas trwania: 46 h Cena: 6 900,00 PLN brutto Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Równe Czas trwania: 46 h Cena: 6 900,00 PLN brutto Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Leśniówka Czas trwania: 46 h Cena: 6 900,00 PLN brutto Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| Kurs - Przygotowanie deserów restauracyjnych wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Markowa Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Haczów Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Szkolenie cukiernicze - DESERY NA SŁODKI STÓŁ - Candy Bar usługi gastronomiczne Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna Miejsce: Lublin Czas trwania: 12 h Cena: 1 500,00 PLN brutto Termin: 28.02.2026 do 28.02.2026 Organizator: Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna ul. Dragonów 3/68 20-554 Lublin tel. 690 213 307 http://www.kucia.com.pl/ studio@kucia.com.pl | ||||
| Przygotowanie deserów restauracyjnych - Deserant - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Haczów Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 05.03.2026 do 13.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Kurs - Przygotowanie potraw z grilla i barbecue wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Wietrzno Czas trwania: 46 h Cena: 6 900,00 PLN brutto Termin: 06.03.2026 do 15.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| ZAAWANSOWANA MIXOLOGIA - SZKOLENIE BARMAŃSKIE. usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 12 h Cena: 1 476,00 PLN brutto Termin: 11.03.2026 do 12.03.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl | ||||
| Kurs Barman- Blender usługi gastronomiczne Open Bar Tomasz Szczęsny Miejsce: Przysieki Czas trwania: 48 h Cena: 7 000,00 PLN brutto Termin: 16.03.2026 do 20.03.2026 Organizator: Open Bar Tomasz Szczęsny ul. Gliwicka 3 40-079 Katowice tel. 511 226 253 http://kursybarmanskie.pl/ kursy@kursybarmanskie.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Haczów Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 20.03.2026 do 29.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Teodorówka Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 21.03.2026 do 12.04.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Szkolenie cukiernicze - tort od podstaw - Lamberth cake usługi gastronomiczne Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna Miejsce: Lublin Czas trwania: 12 h Cena: 1 500,00 PLN brutto Termin: 21.03.2026 do 21.03.2026 Organizator: Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna ul. Dragonów 3/68 20-554 Lublin tel. 690 213 307 http://www.kucia.com.pl/ studio@kucia.com.pl | ||||
| Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Zadwór Czas trwania: 46 h Cena: 6 900,00 PLN brutto Termin: 30.03.2026 do 10.04.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Szkolenie piekarnicze -bułki do burgerów i kanapek usługi gastronomiczne Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna Miejsce: Lublin Czas trwania: 22 h Cena: 2 500,00 PLN brutto Termin: 09.04.2026 do 10.04.2026 Organizator: Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna ul. Dragonów 3/68 20-554 Lublin tel. 690 213 307 http://www.kucia.com.pl/ studio@kucia.com.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Makowiska Czas trwania: 46 h Cena: 6 900,00 PLN brutto Termin: 10.04.2026 do 19.04.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Trzcinica Czas trwania: 32 h Cena: 4 800,00 PLN brutto Termin: 13.04.2026 do 17.04.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Szkolenie cukiernicze - czekolada, praliny i trufle usługi gastronomiczne Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna Miejsce: Lublin Czas trwania: 22 h Cena: 2 500,00 PLN brutto Termin: 17.04.2026 do 18.04.2026 Organizator: Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna ul. Dragonów 3/68 20-554 Lublin tel. 690 213 307 http://www.kucia.com.pl/ studio@kucia.com.pl | ||||
| Szkolenie cukiernicze - MAKARONIKI usługi gastronomiczne Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna Miejsce: Lublin Czas trwania: 12 h Cena: 1 350,00 PLN brutto Termin: 25.04.2026 do 25.04.2026 Organizator: Wiesław Kucia Szkoła Artystyczna ul. Dragonów 3/68 20-554 Lublin tel. 690 213 307 http://www.kucia.com.pl/ studio@kucia.com.pl | ||||
| Archiwum | ||||
| ABC czekolady usługi gastronomiczne Czas trwania: 6 godz. Cena: 350 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: nie Szkoła Artystyczna ul. Dragonów 3/68 20-554 Lublin tel.: 501 550 071 | ||||
| Barista usługi gastronomiczne Czas trwania: 32 godz. Cena: 1100 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Zakład Doskonalenia Zawodowego w Lublinie ul. Królewska 15 20-109 Lublin tel.: 81 532 65 19 | ||||
| Barista - sztuka przygotowania i podawania kawy usługi gastronomiczne Czas trwania: 24 godz. Cena: 1200 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Europejskie Centrum Doradczo - Szkoleniowe ul. Snopków 80 U 21-002 Snopków tel.: 609 111 622 | ||||
| Barman usługi gastronomiczne Czas trwania: 32 godz. Cena: 690 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: tak Agencja Promocji Pracy i Reklamy "Wschód" ul. Piłsudskiego 37a 24-100 Puławy tel.: 502 465 547 | ||||
| Barman usługi gastronomiczne Czas trwania: 45 godz. Cena: 2400 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: tak Oddział w Zamościu ul. Prtyzantów 9 22-400 Zamość tel.: 84 627 14 29 | ||||
| Barman usługi gastronomiczne Czas trwania: 200 godz. Cena: 1000 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Firma Handlowo - Usługowa "Komórka" ul. Kmdr. Krawczyka 4c 22-500 Hrubieszów tel.: 607 924 577 | ||||
| Barman - Barista usługi gastronomiczne Czas trwania: 80 godz. Cena: 2600 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Af Solution Sp. z o.o. Sp Komandytowa ul. Sitaniec 1 22-400 Sitaniec tel.: 512 295 700 | ||||
| Barman - kelner usługi gastronomiczne Czas trwania: 160 godz. Cena: 1500 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: nie ImpactProject Sp. z o.o. ul. Władysława Grabskiego 25d/80 20-330 Lublin tel.: 600 332 983 | ||||
| Barman - kelner usługi gastronomiczne Czas trwania: 250 godz. Cena: 2800 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Rada Zamojska Federacji Stowarzyszeń Naukowo-Technicznych Naczelnej Organizacji Technicznej w Zamościu Rynek Wielki 6/2 22-400 Zamość tel.: 84 638 57 31 | ||||
| Barman - kelner usługi gastronomiczne Czas trwania: 45 godz. Cena: 1840 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: tak Oddział w Zamościu ul. Prtyzantów 9 22-400 Zamość tel.: 84 627 14 29 | ||||
| Barman kelner usługi gastronomiczne Czas trwania: 60 godz. Cena: od 2600 do 3800 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Sannort Sp. z o.o. w Sandomierzu Oddział w Lublinie ul. Kalinowszczyzna 24 20-129 Lublin tel.: 81 534 99 44 | ||||
| Barman, kelner usługi gastronomiczne Czas trwania: 40 godz. Cena: 300 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie ZRW DORADZTWO Sp. z o.o. ul. Gabriela Narutowicza 67/16 20-017 Lublin tel.: 511 103 136 | ||||
| Beza idealna usługi gastronomiczne Czas trwania: 8 godz. Cena: 220 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: nie STREFA SMAKU ul. Klonowa 43 21-200 Parczew tel.: 782 975 888 | ||||
| Bezpieczeństwo w hotelu w dobie COVID-19 usługi gastronomiczne Czas trwania: 16 godz. Cena: 1600 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: tak MJTeam ul. Sportowa 20/3 20-137 Lublin tel.: 723 347 913 | ||||
| Carving usługi gastronomiczne Czas trwania: 4 godz. Cena: 100 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: nie Oddział Biała Podlaska ul. Prezydenta G. Narutowicza 66 21-500 Biała Podlaska tel.: 83 342 25 28 | ||||
| Carving usługi gastronomiczne Czas trwania: 40 godz. Cena: 3700 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: tak Firma Produkcyjno-Handlowa "Woźniak" Krzysztof Woźniak ul. Lisów 155 A 21-100 Lisów tel.: 601 164 055 | ||||
| CARVING - dekoracja nauka rzeźbienia usługi gastronomiczne Czas trwania: 4 godz. Cena: 500 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: nie CARVING - Dekoracje z Owoców i Warzyw ul. Parypse 21a 22-151 Parypse tel.: 500 190 530 | ||||
| CARVING - dekoracja półmisków usługi gastronomiczne Czas trwania: 4 godz. Cena: 500 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: nie CARVING - Dekoracje z Owoców i Warzyw ul. Parypse 21a 22-151 Parypse tel.: 500 190 530 | ||||
| CARVING - zajęcia edukacyjne dla dzieci usługi gastronomiczne Czas trwania: 4 godz. Cena: 500 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: nie CARVING - Dekoracje z Owoców i Warzyw ul. Parypse 21a 22-151 Parypse tel.: 500 190 530 | ||||
| Carving - zajęcia tematyczne usługi gastronomiczne Czas trwania: 4 godz. Cena: 500 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: nie CARVING - Dekoracje z Owoców i Warzyw ul. Parypse 21a 22-151 Parypse tel.: 500 190 530 | ||||
| Carving- dekoracje z owoców i warzyw usługi gastronomiczne Czas trwania: 16 godz. Cena: 400 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: nie STREFA SMAKU ul. Klonowa 43 21-200 Parczew tel.: 782 975 888 | ||||